Хотел Кестените Самоков

хотел Кестените Самоков

хотел Кестените

ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И АВАНСОВИ ПЛАЩАНИЯ

Резервация в хотела може да се направи по няколко начина:

1. Плащане по банков път в следните сметки;

Банкова сметкa в лева

ЦКБ-АД клон Самоков BIC: CECBBGSF
IBAN: BG94CECB97901054591706
Йордан Йорданов

CENTRAL COOPERATIVE BANK. SOFIA,103 G.S.RAKOVSKI Str . SAMOKOV BRANCH.
BIC: CECBBGSF_ IBAN:BG96CECB97902454591700 /EURO/
BENEFICIARY: YORDAN YORDANOV

2. Чрез кредитна карта MASTER и VISA
За плащане с кредитна карта, моля прочетете резервационната политика на хотела.
2.1. Извършване на авторизации - 50% от стойноста на нощувките или услугите, но не по- малко от стойността на 1/една нощувка/
Авторизация /блокировка по карта/ - представлява блокиране на сума по картата, без предизвикване на счетоводна операция.
След извършване на авторизацията наш служител информира картодържателя, че резервацията е успешна и му предоставя код на резервацията. Тази информация се предоставя по факс или e- mail .
Доплащането на остатъка от сумата по резервацията или услугата става на РЕЦЕПЦИЯ в брой с дебитна или кредитна карта.
3. Анулиране на резервация от страна на картодържателя
3.1. При плащане с кредитна карта ХОТЕЛА предлага пълно анулиране на авторизацията, ако резервацията е направена преди повече от 30 /тридесет дни/ от датата и часа на пристигане и анулирането е направено до 15 /петнадесет/ дни от датата и часа на пристигането.
Ако анулирането на резервацията е направено по- малко от 15 /петнадесет/ дни от датата и часа на пристигането ХОТЕЛА има право да задължи картата на картодържателя със сумата на авторизацията
3.2. Ако резервацията е направена преди повече от 48 часа, но по- малко от 30 /тридесет/ дни преди датата и часа на пристигането /arrival date/ картодържателя анулира резервацията си до 48 часа преди датата и часа на пристигане. В този случай ХОТЕЛА има право да задължи картата на картодържателя със сумата на една нощувка.
Ако резервацията не се анулира до 48 /четирдесет и осем/ часа преди датата и часа на пристигането /arrival date/, ХОТЕЛА има право да задължи картата на картодържателя със сумата на направената авторизация.
3.3. Направена резервация в рамките на 48 /четирдесет и осем/ часа преди датата и часа на пристигането не могат да бъдат анулирани. В този случай ХОТЕЛА има право да задължи картата на картодържателя със сумата на направената авторизация.
3.4. При неявяване на клиента на датата и часа на пристигане /arrival date/ без да е анулирана предварително резервацията, стаята е запазена за него до Check - out time на следващия ден и ако до тогава клиента не се e явил, ХОТЕЛА има право да задължи картата на картодържателя със сумата на направената авторизация.

Уважаеми клиенти и партньори,

Във връзка с въвеждане в сила на новата директива за лични данни GDPR, екипът на Хотел Кестените Ви кани да потвърдите желанието си и в бъдеще да получавате е-мейли с информация от нас.

Бихме искали да Ви изпращаме информация за наши оферти, и текущи промоции. Ние уважаваме Вашето лично пространство и няма да Ви изпращаме съобщения ежедневно. 
  
За да потвърдите съгласието си за получаване на такава информация, моля потвърдете правилата и изпратете e-mail със съдържание -  "Да, моля да се свързвате с мен по имейл"

Не сте длъжни да изберете тази опция, но ако го направите ще можете в бъдеще да се отпишете по всяко време чрез изпращане на мейл с текст "Не желая да се свързвате с мен".

 
  Ръководството на хотел Кестените спазва законодателството за защита на личните данни в Европейския съюз и България. Фирмата съхранява Вашия е-мейл, с цел осъществяване на комуникация и при ясно декларирано желание за това чрез отговор на този мейл. Информация за физически и юридически лица, с които работим се съхранява единствено за периода необходим за изпълнение на услугата и в рамките на взаимно договорените срокове и съгласно данъчното законодателството на България, но не повече от 5 години от датата на събирането й. Имате право да поискате копие от информацията, която съхраняваме за Вас, както и правото да поискате корекция в тази информация, ако тя е неточна.

Вярваме, че сте прочели и разбрали информацията по-горе относно защитата на личните данни.

Благодарим, че ще потвърдите желание да сме във връзка с Вас и в бъдеще!
 
Поздрави,

Ако сте съгласни с резервационната политика на ХОТЕЛА, моля изтеглете и попълнете формуляра и го изпратете сканиран на e-mail: hotel_kestenite@abv.bg или факс.

Съгласен съм с резервационната политика на хотела

 

За контакти

хотел Кестените в Самоков

телефони:
0722 66765
0878 564647
0878 121962
0878 540688
факс:072262030
e-mail: hotel_kestenite @abv.bg
град Самоков
ул.Македония 78